Onderhoud & Service

Centrale verwarming

Onderhoud is noodzakelijk voor uw verwarmingsinstallatie. Een jaarlijkse (stookolie) of tweejaarlijks (gas) onderhoud van uw ketel door een erkend bedrijf, zorgt voor een duurzame kwaliteit van uw ketel. Bovendien heeft uw ketel een optimaal rendement, wat zich vertaalt in een lager verbruik van stookolie van gas.

Tijdens elk onderhoud voeren we ook een rookgasanalyse uit. Hiermee controleren we de waarden van de rookgassen die voldoen aan de wettelijke normen en verhogen zo uw veiligheid. Uiteraard krijgt u van deze rookgasanalyse een officieel attest.

Onderhoud ketel warmtepomp airco ventilatie

Sanitair en loodgieterij

Afvoerleidingen die ergens verstopt zijn, een kraan die niet meer volledig afsluitbaar, een dakgoot of regenafvoerbuis die lekt, … het zijn allemaal van die kleine onschuldige gebreken die u na verloop van tijd veel geld kunnen kosten. Ook voor deze herstellingen kunt u terecht bij Savetech BV.

Of het nu gaat om het voorkomen van een hogere waterfactuur (lekkende kranen) of het herstellen van de verstopte afvoerleiding, Savetech BV maakt telkens tijd vrij voor deze kleine gebreken.