Met een electrische laadpaal bent u klaar voor de toekomst

Uw elektrische auto gratis opladen

Eén van de grootste problemen bij een publiceert elektrische laadpaal is dat er veel onduidelijkheid bestaat over de tarieven. Het tarief wordt bepaald door verschillende factoren en kan afhankelijk zijn van je laadpas.

Zo is je elektrische wagen oplader veel goedkoper. Kies je voor een laadpaal thuis dan betaal je gewoon de kWh-prijs die je gebruikelijk bent om thuis te betalen. Hoewel een laadpaal in het begin een beleggen is, zal je deze kosten snel terug verdienen.

Nog een voordeel van je laadpunt thuis is de keuze wanneer jij je auto wilt opladen. Dit is een groot voordeel terwijl een elektrische auto een behoorlijke periode moet opladen. Met een laadpunt thuis kun je bijvoorbeeld 's nachts kiezen om op te laden. Dit is een moment waarop je de auto niet nodig hebt. Bovendien kun je 's ochtends ontspannen als je gaat werken met een volle accu wegrijden.

Laadpaal

Hoeveel kost een elecktrische laadpaal 

Premie zoeken

 

Vlaanderen

  • Overheid

www.energiesparen.be

  • Distributienetbeheerder

www.fluvius.be

Brussel

  • Overheid

leefmilieu brussel.brussels

De prijs van een laadpaal thuis hangt af van welk type laadpaal je nodig hebt en welke opties je wenst. Er zijn twee soorten laadpalen, er zit een enorme laadkabel in. Uiteraard heb je verschillende opties die al dan niet extra kosten. Denk aan het laadvermogen van een laadpaal.

Verder heb je nog de keuze uit een slanke en niet-slanke lader die het laden afstemt met het overige stroomverbruik in huis. Tenslotte is het aan te raden om een ​​laadpaal te laten installeren. Dit is niet alleen erg handig, maar zo weet je ook zeker dat deze goed wordt aangesloten.